نگهداری زامیفولیا . تکثیر , کود برای پاجوش زدن زاموفیلیا .انواع گیاه زامیفولیا یا همان جواهر زنگبار و راز نگهداری و معرفی خاک مناسب برای آن.
این گیاه با ظاهر دل فریبی که با برگ های سبز و براق خود به دست آورده است امروزه به یکی از پرطرفدار ترین گیاهان آپارتمانی تبدیل شده است.
یکی دیگر از دلایل نگهداری این گیاه در آپارتمان ها شرایط کاشت و نگهداری بسیار ساده آن است.
در این مطلب میخواهیم علاقه مندان گل و گیاه را با گیاه زامیفولیا با نام علمی Zamioculcas zamiifolia آشنا کنیم.این گیاه بومی آفریقا با آب و هوای گرمسیری میباشد.
نام این گیاه را آدولف انگلر گیاه شناس آلمانی گذاشته است.ریشه های این گیاه به صورت ریزوم بوده و قد این گیاه همیشه سبز به ۱۱۰ سانتی متر میرسد.
باتوجه به اینکه ۹۱ درصد از برگ های آن و ۹۵ درصد دمبرگ آن از آب تشکیل شده است این گیاه مقاومت بسیار خوبی در برابر خشکی و کم آبی از خود نشان میدهد و گفته شده است که حتی میتواند ۴ ماه بدون آب زنده بماند.
همچنین نور کم را به خوبی تحمل میکند و به همین دلیل برخی به آن گل تو کمدی میگویند.
البته برای اینکه به رشد مطلوب خود برسد باید شرایط مناسب را از نظر نور و دما و رطوبت برایش فراهم نمود که در ادامه به این موضوع اشاره خواهیم کرد.
اگر به دنبال کود برای پاجوش زدن زاموفیلیا هستید ما همین کودی که در گلخانه به گیاهان خودمان میدهیم را در بسته بندی های کوچک موجود کردیم که میتوانید با تهیه و استفاده از آن شاهد افزایش پاجوش زامیفولیا هایتان باشید.
این کود مخصوص پاجوش زدن زاموفیلیا هست که خودمان به همین منظور در گلخانه از آن استفاده میکنیم که نتیجه عالی داشته و پاجوش های بسیار قوی ای از گیاهان میگیریم.
اگر کسی برای اولین بار برگ های پهن و براق زامیفولیا را ببیند شاید فکر کند که این گیاه مصنوعی است.
ظاهر مدرن و به روز آن باعث شده که امروزه در طراحی محیط های کار یا منازل از آن استفاده بشود.
اگر شما هم طالب این گیاه هستید به صفحه ی خرید زامیفولیا مراجعه کنید تا عکس و قیمت این محصول را ببینید.
راز مهمی که در نگهداری زامیفولیا وجود دارد در آبیاری کم آن نهفته است.به دلیل وجود ریزوم در ریشه های این گیاه باید در آبیاری آن بسیار مراقب باشید و دیر به دیر آن را آبیاری نمایید.
برخی به دلیل نگهداری آسانی که دارد این گیاه را به دیگر افراد هدیه میدهند.
در کشور های آفریقایی اجزای این گیاه را برای طب سنتی استفاده میکنند.
رشد زاموفیلیا نسبت به گیاهان آپارتمانی دیگر کندتر بوده و نیاز به تعویض گلدان آن نیز دیرتر میباشد.
اگر این گیاه در شرایط خوبی نگهداری شده و با کود های مغذی تغذیه شود اقدام به پاجوش دهی میکند که در اینجا عکس پاجوش زامیفولیا را قرار داده ایم.

عکس پاجوش زامیفولیا پس از کود دهی و رسیدگی مناسب در گلخانه.

این پاجوش ها نیز به خوبی رشد کرده و تبدیل به یک گیاه بالغ میشوند که قابل تکثیر یا جداکردن در گلدان دیگر میباشند.
گفته میشود زاموفیلیا های بالغ میتوانند حتی چند ماه تشنگی را تحمل کرده و زنده بمانند به همین دلیل برای افرادی که اهل مسافرت های زیاد هستن یکی از بهترین گزینه ها میباشد.
همانطور که گفته شد این گیاه به نور کم مقاوم است ولی اگر زامیفولیا را در مکانی با نور زیاد قراردهید از سرعت رشد و ظاهر آن شگفت زده خواهید شد.
زمانی که زامیفولیا در مکانی با نور زیاد قرار بگیرد و کمی رطوبت هم داشته باشد ساقه ی خود را ضخیم و طولانی کرده و برگ هایش را پهن میکند.
برگ های سبز و براق زیبای زامیفولیا باعث شده که برخی افراد در نگاه اول فکر کنند که این گیاه مصنوعی است.
منبع : زامیفولیا
- ۰۰/۰۵/۲۵